Een PMO, de basis voor een vitale organisatie.

Met een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) brengt u in kaart hoe gezond en vitaal uw organisatie is. Een vitale werkvloer is de ideale basis van succes!

Preventief Medisch Onderzoek

Breng tijdig de gezondheidsrisico's in kaart!

Wie zich gezond en energiek voelt, kan optimaal presteren en genieten van het leven. Buiten een vitaliteitsscan of uitgebreide fysieke check, is een PMO een goede manier om inzicht te krijgen, bewustwording te creëren en aandacht te geven aan vitaliteit binnen uw organisatie.

Ieder mens is uniek en heeft andere behoeftes. Dit geldt ook voor afdelingen en functieprofielen. Een kantoormedewerker heeft bijvoorbeeld meer baat bij een visustest. Een buitendienstmedewerker die geregeld met een bosmaaier werkt heeft weer meer baat bij een gehooronderzoek (OAE). Preventief Medisch Onderzoek van BOLvitaal is altijd een maatwerk aanpak!

5 stappen naar een succesvol
Preventief Medisch Onderzoek

01

Organiseren van startbijeenkomst

Er wordt niet alleen gekeken naar ingesleten gewoontes, we veranderen ook iemands leefstijl door bewustwording te creëren. 

02

Samenstellen van vragenlijstmodules

Een PMO is compleet maatwerk aanpak, dus ook de vragenlijsten! De vragenlijstmodules worden op maat samengesteld.

03

Het uitvoeren van fysieke metingen

De fysieke metingen zijn een verzamling metingen om de fysieke vitaliteit van de medewerkers in kaart te brengen. 

04

Evalueren van de resultaten

De resultaten worden geëvalueerd en verwerkt in een plan van aanpak. Zo kunnen we doelgericht vitaliteit aanpakken. 

05

Inzetten vervolginterventies

De vervolginterventies verbeteren alle factoren die voor verbetering vatbaar zijn. Medewerkers gaan zelf aan de slag met zijn vitaliteit. 

Download hier de PMO factsheet!

Download de factsheet Preventief Medisch Onderzoek. In deze factsheet wordt stap voor stap uitgelegd hoe wij een Preventief Medisch Onderzoek maatwerk aanpakken.

Het Preventief Medisch Onderzoek
staat voor:

Vertrouwen van medewerkers​

Vertrouwen van de medewerkers is de belangrijkste voorwaarde bij het uitvoeren van het PMO. Tijdens startbijeenkomsten met de medewerkers maken wij hen bekend met de werkwijze en geven een toelichting over hoe wij hun persoonlijke gegevens beschermen.

Een maatwerk
aanpak

Wij leveren een maatwerk aanpak, kijken naar de functierisico-profielen en stellen vanuit daar een maatwerk PMO op (maatwerk vitaliteitsscan en fysieke testen). Dit gaat verder dan alleen het testen van BMI, cholesterol of suikerwaardes.


Een interactief
portaal​

Het online portaal geeft een duidelijke visuele weergave van de testresultaten en zorgt daarmee voor bewustwording. Medewerkers krijgen inzicht in hun vitaliteit en ontvangen via het portaal adviezen om hun vitaliteit te verbeteren en zelf de regie daarin te nemen.

In contact komen met één van onze adviseurs?

Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw vitale organisatie. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Brochure PMO

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze brochure PMO

Brochure RI&E

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze brochure RI&E