Meer inzicht op het gebied van vitaliteit?

Met een Vitaliteitsonderzoek brengt u in kaart hoe gezond en vitaal uw organisatie is.

Vitaliteitsonderzoek

Meten is weten en weten is verbeteren!

Inzicht en grip krijgen op de vitaliteit van uw medewerkers is van groot belang voor een effectieve organisatie. Door middel van een uitgebreid en specifiek digitaal gezondheidsonderzoek ziet u in één oogopslag hoe uw organisatie scoort op vitaliteit. De medewerkers worden ook op individueel niveau aan de hand genomen om met vitaliteit aan de slag te gaan.

BOLvitaal ondersteunt u in het realiseren van vitale medewerkers die toekomstbestendig zijn. Het digitaal gezondheidsonderzoek is zeer bruikbaar om de belangrijkste pijnpunten op het gebied van duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, leefstijl en psychosociale arbeidsbelasting (PSA) te identificeren. Ook wordt organisatiebreed naar de verschillende scores gekeken. Naar aanleiding van het digitaal gezondheidsonderzoek stellen wij een op maat gemaakt adviesrapport, waarin mogelijke verbetertrajecten worden toegelicht.

Wat levert het vitaliteitsonderzoek op?

Inzicht in belangrijkste pijnpunten

Vergelijking op diverse niveaus

Een op maat gemaakt adviesrapport

Op maat gemaakte verbetertrajecten

Persoonlijke vitaliteits- uitdagingen

Creëren van bewustwording

Samen gaan we aan de slag!

Onze aanpak?


Het digitaal vitaliteitsonderzoek gecombineerd met een PMO

Het digitaal gezondheidsonderzoek kan in combinatie met een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) worden uitgevoerd. Vanuit de Arbowet is het wettelijk verplicht om periodiek een PMO uit te voeren onder medewerkers van een organisatie. Dit onderzoek is hier een belangrijk onderdeel van.

Het digitaal gezondheidsonderzoek is het startpunt voor het opstellen van een PMO. Wanneer de resultaten bekend zijn zullen deze meegenomen worden in de duiding bij de fysieke metingen die voor het PMO worden uitgevoerd. Hierdoor kunnen de gesprekken doelgericht plaatsvinden. Vaak zien wij bijvoorbeeld dat stressklachten gepaard gaat met schouder- en nekklachten. De scan maakt hiermee dus het PMO specifieker en effectiever. Meer informatie over het Preventief Medisch Onderzoek kan je vinden onder onderstaande knop.

In contact komen met één van onze adviseurs?

Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Brochure RI&E

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze brochure RI&E

Brochure PMO

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze brochure PMO