Samen leren en samen verbeteren!

Tijdens het verbeteren van vitaliteit pakken we niet alleen ingesleten gewoontes aan, we veranderen ook iemands leefstijl door bewustwording te creëren. 

Vitaliteitstrainingen

Vitaliteitstrainingen zijn altijd maatwerk!

Zijn uw medewerkers bewust bezig met het verbeteren van hun vitaliteit of kunnen ze wel een zetje in de rug gebruiken? Onze vitaliteitstrainingen kunnen u hierbij helpen. Vitaliteit is een thema wat steeds belangrijker wordt in het (werkende) leven.

Vitale medewerkers bruisen van de energie. Ze zijn weerbaar en gemotiveerd. Daarnaast zijn ze productiever, zorgen voor meer tevreden klanten, verzuimen minder vaak en zullen minder snel geneigd zijn om ander werk te zoeken.

Wij geloven wij in de kracht van amplitie. Amplitie concentreert zich niet enkel op risicogroepen of medewerkers die nu ziek zijn, maar kijkt naar het versterken van de vitaliteit, het werkvermogen en de employability van alle medewerkers, nog voordat structureel verzuim optreedt. Op feiten gebaseerde interventies staan hierbij centraal!

De vitaliteitstrainingen staan voor:

Interactieve vitaliteitstraining

Altijd in het kader van preventie

Begeleiding van een vitaliteitscoach

Altijd maatwerktrainingen!

Bekijk hier een greep uit alle vitaliteitstrainingen!

Download hier onze brochure vol vitaliteitstrainingen. In deze brochure wordt stap voor stap uitleg gegeven over onze vitaliteitstrainingen en de daarbij horende maatwerk aanpak!

Gericht op bewustwording en het stimuleren van gedragsverandering.

In onze interactieve trainingen besteden wij veel aandacht aan deze bewustwording en de houding ten aanzien van vitaliteit onder de deelnemers. Deelnemers krijgen inzicht in fysieke factoren (zoals beweging, voeding en slaap) en emotionele / mentale factoren (zoals stress en ontspanning) die een rol spelen bij vitaliteit. In de trainingen worden handvatten aangereikt om deze factoren te beïnvloeden, om vervolgens de regie te nemen over de omgang met deze factoren. Ook worden deelnemers getraind in het toepassen van zelfreflectie. Uit ervaring weten wij dat deelnemers waarde hechten aan invloed op de inhoud van de workshop, om deze zo organisatie-specifiek mogelijk te maken.

In contact komen met één van onze adviseurs?

Wij sparren graag met je over de mogelijkheden voor jouw organisatie. Neem vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

Brochure RI&E

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze brochure RI&E

Brochure PMO

Vul onderstaande gegevens in en ontvang onze brochure PMO